miercuri, 6 ianuarie 2010

Un an trecut in 5 secunde...

Sunt asa de confuza uneori de ceea ce e in jurul nostru. De ce unii mor, de ce unii nu dispar, de ce inca rezist, de ce sunt atatea intrebari, de ce sunt asa putine raspunsuri , "de ce?" este o intrebare ?!
Sunt urata. Asa am inceput anul! Si ciudat este ca dorinta mea a fost sa nu mai fiu asa. Urasc pe cine nu trebuie , insa e adevarat. Sentimetele de obicei intrec ratiunea. Si mi-e lene sa gandesc . Am o tona de chestii de facut , sa-mi folosesc creierul pentru altele decat sa il folosesc pentru chestia asta. In pastele ma-sii de material.
A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris si sunt ata de multe pe care ar trebui sa le scriu. Insa sunt la fel ca si mine lucrurile intamplate, urate!
Mi s-a cam luat de planuri pe termen lung... Ma gandesc maxim pentru urmatoarele 2 zile. Vorba cui a zis :"Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la iesirea din scara blocului." (parca asa era).

5 secunde...Cam atat au trecut de anul trecut pana anul asta in care am realizat ca trebuie sa fie un an in plus..:)) (nu stiu ce a vrut sa zica autoarea).
Anul asta ascult mai mult guess who...

Balarie de 2010