vineri, 27 martie 2009

Iubire vs. Bani



Ce-mi pasa mie de averi si de nestemate daca nu sunt fericita? Nu frate, daca nu ai pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti, eu nu vad nicio fericire. Banii? Banii te bucura doar pe moment, dar niciodata nu vor putea fi aducatori de fericire neconditionata si permanenta. Adica toate strambele, uratele si nasoalele au pe cate cineva, iar eu? ce puii mei , sunt oare cu vorbe pe carti? Ca sa dea naiba daca merge ceva. Nici nu mai stiu ce sa mai cred , din 3 relatii am facut rahatul praf. Nu ca as vrea neaparat sa ma casatoresc, dar cand sti ca acasa, dupa o zi groaznica in jungla orasului, te astepta persoana care reuseste sa te faca sa plutesti , sa te simti in al 9-lea cer, parca vezi cu alti ochi viata. Nu mai avem stare sa ii ascultam pe cei din jurul nostru, suntem foarte grabiti.Ne axam doar pe cum sa facem mai multi bani, dar valoarea si bogatia sufleteasca o lasam pe plan secund . Am observat in ultimul timp discutii aprinse despre sex (poate prea aprinse pentru un om care e in doliu, inca) si am inteles ca majoritatea nu mai vrea implicare sentimentala din cauza lipsei increderii. Dar copii increderea se castiga (sau se pierde) , nu poti spune:"Gata de azi am incredere in X,Y." Stresul , agitatia, viteza cu care traim astazi ne provoaca mai mult decat in orice timp trait de la inceputuri. De aceea, cred ca ar trebui sa fim mai echilibrati, sa putem pune in balanta cei 2 plamani ai vietii si sa vedem daca nu cumva, la o linie trasa ca o vedere de ansamblu, iubirea e mai importanta decat orice pe lume! Cred in continuare ca iubirea aduce fericirea iar banii o intretin!

Pace si liniste!

joi, 26 martie 2009

Asta e de 12 noaptea.....+18


M-a intrebat iubitul meu de ce nu scriu de el?! Pentru ca nu am un iubit...Dar o sa fac un efort sa-i pomenesc numele pe aici, asa ca viitor presedinte de tara,o chestie normala in familia noastra! (sper ca s-a observat, da? a cui familie...) :D
Pe persoana fizica , pentru ca cea juridica plateste prea mult la stat, declar ca sunt asa de racita ca nu mai pot. Si daca se intreaba cineva cum scriu, nu stiu nici eu, dar de vorbit, vorbesc precum "care este"si nu e usor sa ii suporti pe toti cand fac misto de tine.
Mai nou am planuri mari, vreau sa dorm! Ce? asta nu e plan ,ah? Cand ai insomnii si dormi doar 4 ore pe noapte, zi sau cand mai apuci...e mare plan!!! Tocmai a intrat Terminator( betivul satului) in camera...Ma impusca cu pistolul de Playstation...(astea-s rezultatele cand asculti prea mult Parazitii). Iar a trecut anul si eu nu m-am dus sa-mi dau examenul de soferi. Naiba e al doilea an. Mai am timp si mai am eu cunostinte care au facut asa si acum au si A-ul! =)) funny! Trec de la un subiect la altul ...nu Ruxandra ...nu si-a dat nimeni seama :D. Stau aici cu un "Cat de mare e un catel mic?" , cea mai tembela fiinta din viata mea!(patrupeda, ca bipezi sunt mai multi). Cat pot sa-l iubesc pe animal...Cat m-a ascultat pe mine Stress, cat m-a suportat, cat mi-a alinat supararile...E super tare frate!

Ascult Tudor Gheorghe "Au innebunit salcamii ( si tu vrei sa fiu cuminte?)" ....Cum zicea lumea prin sat "cei mai tari sunt oltenii" si dreptate mai avea...

Ma retrag cu ganduri indepartate inspre Occident , sa-l invadam!
Pace si liniste!

P.S.: AMINTESC DE IUBITUL MEU! ( e bine?) :* Stiu ca ma iubesti! (sau cum era textul)

sâmbătă, 21 martie 2009

Cacat Vasile? ba nu Cacat Ion...


Cam asta se intampla la mine in sat, unde , in functie de anotimp , lumea are diferite activitati. Prima ar fi aceea ca tot romanul vara la mare inchiriaza , iar a doua care tine cea mai mare parte a anului este barfa tata. Barfa,barfa si iar barfa....pai mi se si pare normal ca ce sa faci 9 luni? numeri bani ,asta pana in Craciun ca se mai subtiaza portofelul si continui cu ...BARFA.
De ce sunt eu suparata asa tare? Pentru ca azi o "una" (imi pare rau dar aia nu era doamna) , mi-a facut cainele ghioarla?! De ce? pentru ca animalul meu e de talie mare si catelul ei latra la el. Dar..."ghioarla"? Ce i-o fi facut cainele? Cainele e caine ca nu miorlaie sau cel putin asa cred eu. Si acum fie vorba intre noi care e mai "ghioarla"? Fica-sa ca a turnat un copil la 15 ani(cu autor necunoscut) sau cainele meu ? Dar daca (h)-IQ unora e sub 50 ...si au auzit ei ca daca trec peste 50 il pot vinde, ce sa ceri nene.?.!.
Imi pare atat de rau ca s-a stricat Costinestiul de la oameni de genul asta , dar poate ca o merita si cum nu prea mai sta tineret pe anotimpurile astea pe aici. . .
Dintr-o statiune a tineretului a ajuns o epava, la fel ca cea de pe mare...

Pace si liniste ...

joi, 12 martie 2009

De prin google adunate...


Cand ti-e sete faci si partie...




Tu nimic Batman ,Batman.....ia uite aici Batman +Suparman....:))


Se simte cineva? =))




Eu nu ma risc...



Cum ? Ca la romani? :)):)):))





Asa a inceput si Picasso...dar pe capre .




Ce pisoi nu ai vazut ultima tendinta de rochii de mirese la Paris?



Pe pariu ca nu sti ce e asta ...ca nici eu nu stiu...




Iar ati baut ca porcii...




Strici apa copile pe o tigare? lasa-l sa moara...




Tanti Gina de la 3 nici la munca nu se abtine...E de verde...era ma-sa ma...



Naomi fugea dupa agresori...au uitat s-o violeze...ce nesimtiti..ntz ntz ntz..=))



Romania inca o data...



Te vad , te vad...noul model de camera de supraveghere...

miercuri, 11 martie 2009

Piatra ROZ


Iar eu? DA tot eu. Imi fac azi un test :"Ce ritual magic iti aduce iubirea?" Iata rezultatele:

Magia pietrei roz

Iti place sa privesti viata cu seninatate si incerci sa vezi de fiecare data si partea plina a paharului. Ai o personalitate optimista si vesela, fiind o prezenta placuta pentru toti cei din jurul tau. Te indragostesti repede, fiind o fire vulcanica, dar si visatoare si atragi sexul opus prin aparenta ta inocenta.

Vei atrage iubirea utilizand Magia pietrei roz, mai precis a cristalului de cuart roz. Ai nevoie de un cuart roz, pe care trebuie sa il lasi la lumina lunii in trei nopti cu Luna Plina. Astfel, se va incarca de energie pozitiva si iti va aduce iubirea pe care ti-o doresti. Poarta aceasta amuleta magica aproape de piept, in zona inimii, fara sa se vada (direct pe piele).


Ba ma lasi? Si daca nu ...canci iubire? Vorba lui Mihai Bendeac...ia ziceti-mi si mie niste moduri de agatat ca eu am lipsit la ora aia...
Mi-e rau numai daca stau sa ma gandesc ca eu nu-mi aduc aminte nici ce zi e uneori si mai trebuie sa tin minte si 3 nopti cu luna plina...=)) Daca e sa astept toti satelitii naturali raman "fata batrana".

Pace si liniste (ca destul haos e in jur)...

marți, 3 martie 2009

Ce mai imi zice mie zodiacul :))


Vărsător (21.01-19.02)

Planeta dominantă: Uranus, planeta convulsiilor şi ciudăţeniilor.
Animalul sacru: ornitorincul
Personalitate: Vărsătorii sunt cele mai ciudate fiinţe de pe Terra, ceea ce explică frecvenţa mărită cu care sunt răpiţi de marţieni. Nu se ştie totuşi dacă aceştia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile sau fiindcă îi consideră o specie înrudită. Oricum, este ceva în neregulă cu ei, deoarece au idei stranii, reacţii imprevizibile şi fac totul pe dos faţă de restul omenirii. Se spune că sunt deschişi la nou, le place să experimenteze şi au o fire independentă. Asta înseamnă că dau banii pe prostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase şi îi doare în cot de părerea celorlalţi. În plus, sunt deosebit de agitaţi, ceea ce nu este bine, căci excesul de energie le permite să-şi pună în practică proiectele utopice şi iniţiativele anarhiste. Prietenii îi suportă maximum două ore, iar rudele lor migrează în alte cartiere. Cât despre dragoste, Vărsătorilor nu le este prea clar ce înseamnă ... !
Meseria potrivită: futurolog, revoluţionar, guru, vanzator de gogosi!
Pizza magică: Napoletana.
Medicamentul norocos: SEDATIVELE.


Hai merci! Sa ii inteleg acum pe cei din jurul meu? Nebuni sunteti voi!:))


http://www.delly.ro/comunitate/forum/view_topic/1048/Horoscop--rautacios.html