sâmbătă, 28 februarie 2009

Welcome back (vorba frantzuzului)


Bine ca v-am mai regasit. Sau cel putin asa sper..:D S-au intamplat atatea zilele astea ca nu stiu cu ce sa incep. Ideea generala e ca a fost caterinca generala... Mi-am adus aminte: NE-A URMARIT M..a Romana! Unde? In Costinesti sat si statiune! De ce? DEGEABA! S-au poate s-a indragostit vreun gabor ,subit asea! Mai nou nu mai ai voie nici pe jos , nici cu masina prin Costinesti. Pe jos se ia garda de tine, in masina se tine dupa tine! O sa-mi cumpar cal! Ce viata frumoasa! M-am tuns! Foarte frumoasa e fata acum, nu ca nu ar fii fost si inainte! :)) Simt eu asa ca ma iubeste cineva! Dar nu prost sa zica, arata pisi , arata! :D Delirez in continuare pe piese rap! Am ascultat Salam! Incorect. Am mancat salam! :)) Pregatiri mari se fac acum! Mergem la concert la Alexandru Ionut Velea!:D In rest batem covoare si prietenului meu nu-i spun ca suntem impreuna ca poate nu e de acord! :)) Pace si liniste! ( ca galagie e oricum)

duminică, 22 februarie 2009

Cateii mei preferati


Care va sa zica m-am apucat eu de scris, iar.
Pai de ce nu, daca tot exista in jur tot felul de muze si "muzi", mai ales.
Am iesit aseara. Unde naiba daca nu la distractie. Distractia in satele astea pe aici ar putea devenii istoria neagra a distractiei in sine. Pai maneaua e la ea acasa, cu cantaciosi,stiu ca rimeaza,nu zic, cu trompetisti renumiti(la ei in baie ,poate) ,cu tot felul de tuciurii, care mai decare cu "lante" si "brataruri" fara numar.
Din sat in sat ajungi cu greu, M..a Romana vegheaza!
E foarte frumos la noi la tara...se mananca viermii intre ei, mai ceva ca in cavou. Cu pistoale(cu apa),urmariri cu masini(furate), combinatii la colt de strada cu coca (Coca-Cola), trafic de femei (gonflabile) s.a.m.d. Tare ,nu? NU!

Si cateii tot catei raman! Sa nu mai zic de cateluse, ca ele sunt si mai multe si mai maidaneze( hai sa nu se supere). Am avut aseara o demonstratie pe cinste !


Pace si iubire dragii mei!

vineri, 20 februarie 2009

Cand da chinezismul peste om rezulta Feng- Shui


Intru in camera la mine aseara si ce sa vad? Picioare pe pereti, 2 la numar, o juma de trup pe pat perpendicular si o tipa care isi,atentie mare, recupereaza CHI-ul. Ba da-ma incolo...Si ce face ma Chi-ul asta? Aduce numai da bine asea si pozitivism....eee...asa mai merge nene!
Dar cand incepe persoana Chi-oata sa-ti zica de pat, fantana pe masa si nu stiu cate plante prin colturile camerei cum poti reactiona? (Tin sa mentionez ca inainte cu 5 minute sa intre in camera era normala).

joi, 19 februarie 2009

...Maryland in Nederland...


-Le-ai zis o gluma, mai sti?
-Au ras?
-Nu!
-Atunci nu era o gluma!


1. De ce?
2. Nu stiu!
1.Unde?
2.Nu stiu!
1.Cum?
2. Nu stiu!
1.Cand?
2.Nu stiu!

2.Alte intrebari?
1. Nu stiu!


Nu-mi varsa lichior de fructe de padure in pat ca nu vreau sa dorm in poenita si nici sa culeg zmeura!


De ce ma impingi cu unghia? Vrei sa-mi dai cutit?


-Daca dai cu aia pe mine(lichior) iti iei multe telecomenzi in cap!
-Cate? 5?
-Nu , mai multe!
-6?


M-am trezit inainte sa se intunece...(trebuia sa fie dimineata)

Pana joi....revin cu noutati....

Azi ce sarbatorim?


Da romanul cand nu sarbatoreste? Avem 365 de sarbatori intr-un an! E specific romanesc...si daca nu sunt destule ale noastre mai importam , ca si asa nu avem de niciunile la noi in tara.
Am un tovaras care vinde inimoare, a facut bani.

Interesanta povestea:
L
egenda spune ca Sfantul Valentin a fost persecutat de catre imparatul roman Claudius al doilea.
Se spune ca in timpul unei discutii intre cei doi, imparatul a incercat sa-l convinga pe Valentin sa renunte la crestinism astfel fiind absolvit de orice pedeapsa. Valentin a refuzat.
Mai mult, a incercat sa-l convinga pe Claudius sa devina crestin. Pentru acest fapt, a fost executat. Tot legenda spune ca inainte de executie Valentin a infaptuit un miracol prin vindecarea fiicei celui care l-a intemnitat.
Inainte de a fi capturat, Valentin servea rolul de preot in cadrul armatei conduse de Claudius.
Ce nu stia imparatul este ca noaptea, preotul oficia slujbe de cununie religioasa. De asemenea, prima scrisoare scrisa de Valentin a fost trimisa chiar cu o seara inainte de executia acestuia. De aici a pornit si traditia scrisorilor de dragoste.
Si totusi, sarbatoarea traditionala numita Dragobete are o poveste total diferita. In Romania, sarbatoarea are loc pe data de 24 februarie si este numita si sarbatoarea iubirii.

Dragobetele se diferentiaza de Sfantul Valentin, acesta fiind un barbat chipes si neastamparat. Sarbatoarea este preluata din traditiile dacilor, unde Dragobetele era un pazitor al animalelor.
Mai tarziu, traditia a fost transfigurata iar Dragobetele a devenit protectorul iubirii.
Se spune ca cine participa la aceasta sarbatoare va fi ferit de boli si va avea un an imbelsugat.
Si totusi, romanii au preferat traditia vestica astfel ca data de 14 februarie este sarbatorita la fel ca si in alte tari europene.

"Voi inceta sa te iubesc abia atunci cand un pictor surd va reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal sau ...poate nici atunci"

. . . . S-a intamplat pur si simplu sa te intalnesc si sa te iubesc......totul a fost asa....fara sa inteleg cum sau de ce .......si fara sa stiu ca viata mea se va schimba pentru totdeauna.
Te iubesc eu si sufletul meu.....iar inima mea a devenit dintr-o data prea mica pentru a cuprinde toata dragostea mea!Existi si iti multumesc....existi si asta este de ajuns......pentru ca iubirea mea nu cere mai mult decat sa stie ca acolo-undeva....oriunde ar fi asta.....esti Tu ....o parte din mine si din lumea toata!
Totul este simplu .....asa cum este intotdeauna.......atunci si acolo unde exista DRAGOSTE . . .

Daca vrei sa sarbatoresti iubirea...fa-o in fiecare zi....si totusi, daca vrei o zi aparte, sa ramana traditia romaneasca...

. . . 24 februarie . . .

Cand iti merg toate, vorba aia, canci dragoste!

Ce mai treaba, nu am chef sa scriu.
Plang.
Am o stare de imi vine sa plec in jungla .
Plang in continuare.
Imi place totusi ca vorbesc cu ceilalti de parca sufletul meu ar fi Soarele. Nu cred ca se prinde nimeni, sau poate se prinde cineva, sau poate se vede si nu vor sa-mi zica.
Inca plang.
Imi e dor de ceva ce nu mai am si poate nu voi mai avea. Imi e dor de ceva ce nu mai pot da si poate nu voi mai da. ...................Nu mai vedeam tastatura.
Vreau o pauza din ceva si mai mult din altceva. Oricum nu vreau prea mult, decat de la mine !
(Azi am terminat sesiunea, plec vineri la Bucuresti sa-mi conduc un prieten pe ultimul drum.)
Doamne sunt atatea pentru care sa plangi si atat de putine pentru care sa te bucuri. Pacat ca de bucurat e scurt timpul si fericirea aceea nu tine mult, dar de plans poti plange atat de mult. Exista si o parte buna totusi, te descarci bine , dai un refresh si e ok!
Sunt plangaciasa, trebuie sa recunosc, dar nu pot plange de fata cu oricine.
Ne-a dat.... unu azi in autobuz.De ce? Pentru ca radeam. Altul m-a facut nesimtita.De ce? Pentru ca vorbeam la telefon.( nici nu radeam tare, nici nu vorbeam tare). Ei erau scapati de la Balaceanca. Oricum a fost amuzant!
Am strans hainute pentru copiii de la orfelinat! Sunt foarte fericita pentru asta, sau am fost pe moment...
Tot plang.
O zi atat de plina
Imi e greu sa cred ca ai scris la intamplare
Vreau pantofi
Inafara de dragoste ce sa-mi trebuiasca? Nimic, restul se cumpara!

Zi de "zile mari"

Ma trezesc dimineata cu mama in camera:"Draga tu nu ai examen azi?" ,oare chiar trebuia sa-mi strice dimineata? Se mai intampla. Plec eu, minunata , ma urc in "butobuz" si ma indrept catre orasul imputit. Dupa 45 de minute iata-ma in gara de gunoi, pardon ,gara de aurolaci si "pardoanele" pot continua. Continuam traseul cu 40-ul la faculta.Ma opresc sa refulez in baie la Mc. si imi iau un suc de portocale, unde vanzatoarea era atat de dulce cu clientii incat cred ca urmatorul client a facut diabet.
Ajung, in sfarsit, la scoala, ma enerveaza unu, fara nume ca e fan blogul meu, dar imi trece. Ajung in sala, nu tu emotii ca n-am invatat dar iau si examenul asta . Iau 8 ma ca m-a ajutat profu! Nu, nu m-a ajutat sa iau 8 , m-a ajutat in minus pentru caaaa......Mi-a gresit 2 raspunsuri...PROFU'.

Ies in afara stresului ce ma inconjura ca erau multi acolo stresati, stresanti si stresi. Cumpar un 'chil' de cartofi si niste 'aripe'(ca la tara la bunicu) de pasare si plec la Vaca sa halim, bagam la ghiozdan, facem plinu' sau orice sa tina stomacul ocupat! Dupa 3 ore plec spre casa ,suna...mama: 'Hai mama ca ai plecat de 6 ore 'iti dai seama ,o viata de om!

Si vin acasa sa mai bag un scandal cu ai mei , astia multi . Concluzia : Mama clar a tras concluzia : 'Mama, te certi cu toata lumea si zici ca nu ti-e bine acasa, ca nu mai vrei sa stai acasa, asta ti-a intrat in subconstient , ca un viermisor!' Am o mama desteapta, ce s-a prins ea!

Asa da zi.... de zile mari!

Ce draga, ti s-a transformat printul in broscoi?


Cineva mi-a zis "Simona" , Cineva Laura o cheama, iar Simona nu e altcineva decat SenSual, a doua e in buletin nene.(rencarnarea face parte din viata noastra...pacat ca S.S. nu a murit inca si sper din tot sufletul sa nu se reincarneze atunci cand voi naste eu. Cam mult ar trebui sa ma traiasca ,imaginati-va...2030,Dorobanti, S.S. cu pensia in mana, asta daca tutele au pensie)


Altul este insa subiectul si raspunsul la titlul intrebare. Da,asta e raspunsul si ma macina in acelasi timp intrebarea :"S-a transformat sau era sub acoperire?"

Impresia mea e ca are impresii gresite!

Nervii duc la ...Nimic!


M-am enervat in ultimul timp...la maximum! Si ce "mai m-am " enervat."Nerv" mi se putea pune porecla,numele la botez sau in orice alta imprejurare. Si vine intrebarea aia stupida (app am o cunostinta stupida,stupida rau) :"de ce?" Pentru ca m-am enervat, de aia am fost nervoasa! Si chiar asa , m-am enervat eu sau m-au enervat altii,altele ori "altcevaurile"?
M-am enervat eu pentru ca sunt genul de persoana tembela care nu suporta minciunile gratuite, prostia nemasurata , fitele degeaba , mancatoriile de anus, nesimtirea infinita,ETC.

Nu sunt eu perfecta, poate nici perfectionista, dar de ce sa te caci pe tine fara sa ai nici cel mai mic simptom de surplus al continulului din intestine? De ce nene? Ca asa crezi ca devii cineva in fata mea,in fata altora, in fata Universului? Sti ce?putin ii pasa lui Venus. Nu te da mare in fara unui Mare...

Si iata cum am inceput sa ma umplu eu de bubite(pe sistem...NERVOS,exact) , cum mi se exfoliaza mie unghiile(pe acelasi sistem), cum imi cade parul (acelasi sistem incaodata) si cum am inceput sa-mi pierd calmitatea,rabdarea, cumpatul si intelegerea fata de mediu inconjurator din cauza celor mai sus amintiti...
Gen: Ce vina are mama ca eu m-am enervat pe un "bivol" la facultate?( cel mult ma-sa e devina ca a facut prostia de al aduce pe lumea asta)...

Indiferenta e solutia...sa-i lasam in prostia(smecheria) lor pe umbrele societatii( au umbre mari, nu gluma) si asa ne vedem de treburile noastre importate (chiar daca nu mai pentru noi sunt importante), de oameni normali ce trec din stare in stare fara sa-i afecteze pe cei din jur! ( Numai puroiul afecteaza).

Apropo...m-am facut mai dura decat poti sa crezi si cresc , vei mai putea ajunge la mine dupa ce escaladezi Zidul Chinezesc...

Fidelitatea= Prostie Universala

Chiar asa...E cea mai mare prostie sa devi fidel cuiva .Nu sunt rea ,eu am fost proasta! Deci e proprie experienta. Pai de ce sa fiu eu altfel fata de el,pentru ca probabil va aprecia? "La draq!", mi-am spus acum 2 zile,aha, la draq.Nu merita nene nimeni nimic mai mult decat propria persoana! Am fost atat de apreciata pana cand am fost uitata.Caterinca mare, nu gluma.
Dar fidelitatea mea nu a inceput cu "asta mic", nu,nu. Si celorlati tot "fidea" le-am fost si tot nu m-am invatat minte.
Mai tin minte, inca, nu stiu pana cand,lol, ca i-am fost fildela fostului meu prieten si cand am fost despartit 6 luni,deci ce inseamna fidelitatea?
Mi-am propus,asa zic de fiecare data, ca de acum incolo sa nu mai am cui sa fiu fidela, asta pentru ca n-am cu cine , n-am cu cine!